Η σημασία του Φωτισμού

Ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διαμόρφωση των χώρων μιας οικίας καθώς μπορεί να μεταβάλλει την εικόνα ενός χώρου προβάλλοντας τα προνόμιά του και κρύβοντας τυχόν ατέλειες.

Ως σημαντικός παράγοντας που ολοκληρώνει την εικόνα του χώρου, θα πρέπει να είναι λειτουργικός και άριστος αισθητικά αναδεικνύοντας τις διαφορετικές λειτουργίες του χώρου. Επιπλέον, θα πρέπει να ακολουθεί και να τονίζει τα ιδιαίτερα στοιχεία της διακόσμησης και να συμπληρώνει αρμονικά το ύφος και τους στόχους που καθόρισε ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός. Ιδιαίτερη σημασία έχει η σχέση μεταξύ των διαφορετικών χώρων της κατοικίας ώστε να αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο και να είναι ομαλή η μετάβαση μεταξύ τους.

Η επιτυχία του σχεδιασμού αξιολογείται με βάση την ικανοποίηση πρακτικών και λειτουργικών κριτηρίων αλλά και με βάση την δημιουργία συναισθημάτων ευφορίας, ηρεμίας και χαλάρωσης σε ιδιοκτήτες και επισκέπτες.

Εμπιστευτείτε το χώρο σας στους καλύτερους… Εμπιστευτείτε το χώρο σας στη LightingMarket!!!

Χρησιμοποιείστε λάμπες Led για εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση κατανάλωσης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τον συνεργαζόμενο ηλεκτρολογικό κατάστημα ΚΑΚΑΜΟΥΚΑ Α.Ε. στο www.kakamoukas.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *