Ιδέες για πολυέλαιους

Ένας οδηγός για την επιλογή των σωστών πολυελαίων

Έχουμε συγκεντρώσει μια επιλογή από ιδέες πολυελαίων απευθείας από τους πελάτες μας. Ελπίζουμε αυτές οι προτάσεις να σας βοηθήσουν να λάβετε μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις κατά την επιλογή φωτιστικών για το σπίτι σας. Διαβάστε παρακάτω και κάντε ένα βήμα πιο κοντά στην οικοδόμηση του σπιτιού των ονείρων σας χάρη σε αυτές τις υπέροχες ιδέες πολυελαίων.

Ιδέες πολυελαίων για διαφορετικές περιοχές του σπιτιού σας

Με τόσες πολλές έννοιες και τάσεις που εκτυλίσσονται στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης, η επιλογή των σωστών πολυελαίων μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν σχεδιάζετε το σπίτι σας χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε – έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ιδέες πολυελαίων για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας, είτε πρόκειται για μια μοντέρνα, σύγχρονη, παραδοσιακή ή πιο μεταβατική εμφάνιση.

Α. ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις δημιουργούνται όταν γευματίζετε με την οικογένεια και τους φίλους σας, οπότε θα θέλετε μια καλά εξοπλισμένη τραπεζαρία στο σπίτι σας. Οι πανέμορφοι πολυέλαιοι τραπεζαρίας βοηθούν στη ρύθμιση της διάθεσης για τέτοιες περιπτώσεις και το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η γενική ιδέα της τραπεζαρίας σας.

Έχετε μια μοντέρνα τραπεζαρία; Ή έχει μια πιο παραδοσιακή ή ρουστίκ αίσθηση; Είναι η τραπεζαρία σας αρκετά ευρύχωρη; Έχει υψηλή ή χαμηλή οροφή; Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή επιλογή.

Πολυέλαιοι για σύγχρονες τραπεζαρίες

Οι σύγχρονες τραπεζαρίες θα επωφεληθούν από μια μεγάλη ποικιλία πολυελαίων που συμπληρώνουν τις δυνατές γραμμές και τα φυσικά χρώματα που σχετίζονται με αυτήν τη συγκεκριμένη σχεδιαστική ιδέα. Οι σύγχρονοι πολυέλαιοι μας μπορούν εύκολα να προσθέσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στην τραπεζαρία σας χωρίς την ανάγκη πλήρους αναδιαμόρφωσης. Διατίθενται σε διαφορετικά ύψη πτώσης και επίπεδα φωτισμού, οπότε δεν θα ξεμείνετε ποτέ από επιλογές όταν επιλέγετε μία για την τραπεζαρία σας.

Πολυέλαιοι για ρουστίκ τραπεζαρίες

Εάν προτιμάτε το στιλ της αγροικίας, η επιλογή των πολυελαίων με περίτεχνα σχέδια θα συνδυάζεται απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε τραπεζαρία με ύφος ρουστίκ. Παρέχουν το τέλειο επίπεδο φωτισμού και διαθέτουν τη σωστή λεπτομέρεια χωρίς να χάνουν αυτόν τον ξεχωριστό ρουστίκ χαρακτήρα και γοητεία.

Πολυέλαιοι για τραπεζαρίες με ψηλά ταβάνια

Οι μεγάλοι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι αποτελούν την ιδανική επιλογή, εάν η τραπεζαρία σας έχει υψηλή οροφή. Φαίνονται κομψοί, γεμίζοντας εύκολα διαφορετικά κρύους και άδειους χώρους.

Β. ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΟΥΑΓΙΕ

Τα φουαγιέ συχνά παραβλέπονται, αλλά είναι στην πραγματικότητα κρίσιμες περιοχές του σπιτιού και όχι απλώς χώροι διέλευσης. Στην πραγματικότητα, τα φουαγιέ μπορούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και το πιο σημαντικό, είναι το πρώτο πράγμα που σας «χαιρετά» κάθε φορά που επιστρέφετε στο σπίτι. Δεν νομίζετε ότι αυτή η περιοχή του σπιτιού σας αξίζει επιπλέον προσοχή;

Φωτίζοντας το φουαγιέ σας θα πρέπει να λάβετε σοβαρή σκέψη – ποιος θέλει να επιστρέψει σε μια άθλια και κακή είσοδο; Έχουμε συγκεντρώσει κορυφαίες επιλογές πολυελαίων φουαγιέ που προσφέρουν τόσο το κομμάτι του εντυπωσιασμού όσο και τη λειτουργικότητα που θα εξυπηρετήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας άνετους.

Πολυέλαιοι για μεγάλα φουαγιέ με ψηλά ταβάνια

Εάν το φουαγιέ σας έχει ψηλή οροφή, ένας πολυέλαιος μεγάλος ή πολυστρωματικός είναι ιδανική επιλογή. Θα προσθέσει εύκολα μια πολυτελή πινελιά σε έναν κενό χώρο και ταυτόχρονα παρέχει καλό φωτισμό περιβάλλοντος.

Πολυέλαιοι για μικρά φουαγιέ με ψηλά ταβάνια

Ίσως να έχετε ψηλή οροφή αλλά ο χώρος του φουαγιέ δεν είναι αρκετά μεγάλος. Μην περιορίζεστε από αυτούς τους περιορισμούς – μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε έναν επιμήκη πολυέλαιο. Μπορεί να σας εξοικονομήσει χώρο και να ομορφαίνει το φουαγιέ σας χωρίς να είναι πολύ συντριπτικό.

Πολυέλαιοι για φουαγιέ με χαμηλή οροφή

Μια χαμηλότερη οροφή φουαγιέ δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνοδεύεται και από ένα απλό φωτισμό. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε κρυστάλλινα φώτα – απλώς επιλέξτε μια ομαλή επίπεδη βάση, ένα λαμπερό κρεμαστό φως ή έναν μικρό πολυέλαιο.

Γ. ΙΔΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μην υποτιμάτε ποτέ την αξία του πιο ιδιωτικού χώρου στο σπίτι σας – την κρεβατοκάμαρα. Εδώ περνάτε το ένα τρίτο της ζωής σας: ξεκούραση, χαλάρωση και επαναφόρτιση, οπότε είναι πολύ λογικό να δώσετε στο υπνοδωμάτιο τη μέγιστη προσοχή σας. Σε αντίθεση με άλλα δωμάτια του σπιτιού που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα άλλα άτομα, η κρεβατοκάμαρά σας σας επιτρέπει να προβάλλετε στο έπακρο το προσωπικό σας στυλ.

Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι για υπνοδωμάτια

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την κρεβατοκάμαρά σας παρά με έναν γοητευτικό κρυστάλλινο πολυέλαιο. Το ονειρικό φως των κρυστάλλων πολυελαίων κρεβατοκάμαρων μαλακώνει την εμφάνιση του υπνοδωματίου σας, βοηθώντας στη δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και της καθημερινής διάθεσης.

Δ. ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ποιος είπε ότι οι πολυέλαιοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε μεγάλα πολυτελή δωμάτια; Οι πολυέλαιοι έχουν επίσης τη θέση τους στα μπάνια, ειδικά για άτομα που θεωρούν αυτό το χώρο το προσωπικό τους καταφύγιο. Εάν είστε ένας από αυτούς που περνούν αρκετό χρόνο στο μπάνιο, ο σωστός πολυέλαιος μπάνιου μπορεί να μετατρέψει εντελώς αυτόν τον χώρο σε ένα πολυτελές καταφύγιο μακριά από όλα!

Όσον αφορά τον οικιακό φωτισμό, οι πολυέλαιοι είναι καλύτερα να κάνουν μια εμφατική δήλωση ενώ φωτίζουν ολόκληρο τον όγκο οποιουδήποτε χώρου διαβίωσης. Οι πολυέλαιοι χρησιμοποιούνται παραδοσιακά σε τραπεζαρίες και σαλόνια, έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών και έχουν βρεθεί σε άλλα τμήματα του σπιτιού, όπως υπνοδωμάτια, φουαγιέ, διαδρόμους, ακόμη και μπάνια.

Χάρη στην έμφαση που δίνουν στον μη άμεσο και διάχυτο φωτισμό, οι πολυέλαιοι προσφέρουν τον καλύτερο φωτισμό περιβάλλοντος σε σύγκριση με άλλους τύπους φωτιστικών. Όταν επιλέγετε πολυελαίους για διαφορετικές περιοχές του σπιτιού σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτούς που δεν αλλάζουν το θέμα του σχεδιασμού σας, αλλά αντίθετα ενισχύουν τον συγκεκριμένο χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.